Fiskhälsokonferens 2024

I år arrangerar vi återigen en konferens på temat fiskhälsa, välfärd och smittskydd. Den riktar sig framför allt till aktiva fiskodlare, men vi välkomnar alla med ett intresse för smittskydd och fiskhälsa inom svensk fiskodling. 

Konferensen hålls den 10 – 11 December 2024
Plats: Clarion Collection Hotel Uppsala, Storgatan 30, 75 331 Uppsala

Deltagande i konferensen är kostnadsfritt. Deltagarna bokar och betalar själva boende.

Program

Konferensdagarna kommer, precis som tidigare år, att innehålla så väl intressanta föredrag på aktuella ämnen som möjligheter för deltagarna att diskutera och utbyta erfarenhet kringfiskhälsoarbete. 

Vi arbetar just nu för att sätta samman ett intressant och givande program.

Anmälan och boende

Boende bokas via länken: Clarion Collection® Hotel Uppsala – New booking (mews.com)

Via denna länk är datum och pris redan är inlagda. Bokningen måste garanteras med ett betalkort och kan betalas på plats. För att få rummet fakturerat kan bokningen mejlas in med bokningskod och fullständiga faktureringsuppgifter. (Observera att en avgift på 150 kr tillkommer för detta alternativ.) Samma pris kan inte garanteras för nätter utanför de datum som reserverats.

OBSERVERA! Vi erbjuder detta år stöd till fiskodlingsanläggningar som är anslutna eller som är i en pågående ansökningsprocess genom att ersätta logikostnader för anläggningarnas anställda under konferensen. Ersättningen söks i efterhand och mer information hittar du på vår hemsida.

Vid frågor kontakta oss på: info@fiskhalsa.nu 

 

Du anmäler dig till konferensen genom formuläret nedan. Sista anmälningsdag är 25 november

https://fiskhalsa.nu/integritetspolicy/