Anslutning till kontrollprogrammet

Vill ni ansluta er?

Här kommer ni snart att hitta ett ansökningsformulär som ni fyller i för att ansöka om anslutning till det frivilliga nationella kontrollprogammet Fiskhälsa. Ni som redan nu är intresserade av att ansluta er anläggning när kontrollprogrammet startas upp kan göra en föranmälan nedan. Vi återkommer då med information så snart det går att göra en formell ansökan om anslutning.

Innan ni gör en ansökan om anslutning till det frivilliga kontrollprogrammet Fiskhälsa rekommenderar vi er att läsa igenom plan och riktlinjer för kontrollprogrammet för att avgöra om odlingsföretaget och anläggningen uppfyller kraven. Om ni har frågor om kontrollprogrammet eller kraven är ni alltid välkomna att kontakta oss.

Gör en föranmälan här!

Notera att en anslutning till det frivilliga Kontrollprogrammet Fiskhälsa inte kräver medlemskap i Svensk Fiskhälsa ek. för. Ett medlemskap i föreningen innebär i sin tur inte en automatisk anslutning till kontrollprogrammet.

Ansök om anslutning

Här kommer ni snart att hitta ett ansökningsformulär som ni fyller i för att ansöka om anslutning till det frivilliga nationella kontrollprogammet Fiskhälsa.

När vi sedan mottagit er ansökan kontaktar vi er med vidare information om anslutningsprocessen och hur ni bokar anslutningsbesök med veterinär.

Vill ni veta mer?

Har ni frågor om anslutningen till det frivilliga kontrollprogrammet Fiskhälsa är ni välkomna att höra av er till oss.